Spis sammen

Café Cox deltager i Bæredygtighedsfestivalen

AOF Center Vendsyssel Da Bæredygtighedsfestivallen afholdes i ugerne 36 og 37, så har vi et godt tilbud på Café Kox: I uge 36 serverer viCæsar salat:Salat, frilandskylling, parmesan, tomat, rødløg, hjemmebagt brød og smør.Kox’ cæsardressing hertil. I uge 37 serverer viTo stk. smørrebrød:1 stk. rugbrød med kartoffel, grøn mayo, bacon og 3 slags løg.1 stk. […]

Læs mere her

Tang og Menu

Torsdag 7/9. kl. 17.30-20.30. Blink, Fyrvej 36, Skagen. Event/workshop. Med restaurantens unikke placering blot 46 meter fra vandkanten er det oplagt at udnytte de mange forskellige slags tang som gror udenfor dørtærsklen. Du inviteres indenfor til en aften med fokus på dansk tang. Inden middagen samler du tang i forskellige variationer, som du kan få […]

Læs mere her

Vrå Bryghus

7/9 kl. 17.30. Jernbanegade 7-9 Spis-sammen med rundvisning og smagning af 6 øl. Først smages tre øl, derefter spises en ret med to slags kød, kartofler og salatbar. Aftenen afsluttes med, at der smages på tre øl mere. Pris 259 kr. Tilmelding via www.vraabryggeri.dk

Læs mere her

Sensommermiddag

Sensommermiddag: Er krigsmad bæredygtig mad? ER KRIGSMAD BÆREDYGTIG MAD? Der er atter krig i Europa og det påvirker vores forsyningssikkerhed. Denne gang gik det ud over varmen i vores huse, men hvordan klarede vi det egentligt under 2. verdenskrig, hvor Danmark var direkte påvirket? Med inspiration fra opskrifter fra 2. verdenskrig vil Museum for Forsyning […]

Læs mere her

Det bæredygtige Velfærdssamfund

Foredrag af professor emeritus Steen Hildebrandt. Vores forældre og bedsteforældre udviklede det danske velfærdssamfund i årene efter Anden Verdenskrig. Nu skal vi holde fast i alt det gode, og have ryddet op alle de steder, hvor det danske samfund ikke er bæredygtigt. Det kræver en kæmpe indsats. Vi skal finde retningen, og her er FN’s verdensmål en stor […]

Læs mere her

Middag i Brønderslevhallerne

Bæredygtig Familie Buffet Lørdag den 9. september kl. 18:00 i Brønderslev hallerne Lækker buffet med lokale råvarer samt musikalske indslag fra Vivi Steffensen og Per Møller med "Sangen har Vinger". Bæredygtig Buffet Forret: Hovedret: Dessert:

Læs mere her