Bæredygtig Familie Buffet
Lørdag den 9. september kl. 18:00 i Brønderslev hallerne
Lækker buffet med lokale råvarer samt musikalske indslag fra Vivi Steffensen og Per Møller med "Sangen har Vinger".
Bæredygtig Buffet
Forret:
- Hjemmerøget makrel på tomat Concasse med rugbrødschips og urtemayo.
- Rodfrugt Crudité med hummus og friske urter.
Hovedret:
- Langtidsstegt kalvefilet fra Himmerland med havens grønt.
- Økologisk velfærdskylling, stegt med citron og friske urter.
- Lokale kartofler stegt i Tappanade af friske urter.
- Sprøde salater med blommetomater, marinerede radiser, mandelflager og sennepsvinaigrette.
- En lækker jus lavet på stegesky.
Dessert:
- Vores hjemmelavede is med lokale frugtbær, serveres med krokant nøddedrys, hjemmelavet karamelsauce og frisk frugt.