Det bæredygtige Velfærdssamfund

Pris: Pris 150 kr. (100 kr. for frivillige og medlemmer af Kornets Hus’ Støtteforening) inkl. Kaffe/te og smørrebrød.
Kornets Hus, Gulagervej 501, Hjørring

Foredrag af professor emeritus Steen Hildebrandt. Vores forældre og bedsteforældre udviklede det danske velfærdssamfund i årene efter Anden Verdenskrig. Nu skal vi holde fast i alt det gode, og have ryddet op alle de steder, hvor det danske samfund ikke er bæredygtigt. Det kræver en kæmpe indsats. Vi skal finde retningen, og her er FN’s verdensmål en stor hjælp. Virksomheder, kommunalbestyrelser og Folketinget skal formulere mål og visioner. Og dernæst gælder det vejene, midlerne og værktøjerne. I alle uddannelser skal bæredygtighed være et vigtigt og gennemgående tema. I alle virksomheder skal man tage stilling og udvikle nye strategier og politikker. Og det vigtige er: Man skal ikke opfatte alt dette som et problem, men som en mulighed for noget nyt og bedre.

Steen Hildebrandt er tildelt flere priser for sin forskning og formidling. Senest i 2018 tildelt Statens Kunstfonds faglitterære pris og i 2020 nomineret til Rosenkjærprisen.

Tilmelding på https://shop.kornetshus.dk/saerarrangementer/ Pris 150 kr. (100 kr. for frivillige og medlemmer af Kornets Hus’ Støtteforening) inkl. Kaffe/te og smørrebrød.